Информация за доставка и плащане

Доставката се извършва посредством спедиторските фирми Еконт и Спиди. Важно: доставка със Спиди се извършва единствено при плащане по банков път. Има възможност за получаване на стоката на място, във фирмения ни офис в село Ведраре, общ. Карлово. При желание за този вариант, моля при финализиране на поръчката в секция "Начин на доставка", посочете - "На място в магазина". Сроковете за доставка при наличност са регламентираните от спедитора. При евентуален проблем с количеството, наш представител ще се свърже с Вас за уточняване на срок за доставка. Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Потребителя адрес за доставка. Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка. За удобство и сигурност на клиентите изпращаме нашите пратки с опция Прегледай преди да платиш. При предаване на стоката Потребителят или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от Потребителя адрес.
При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Потребителя дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В този случай Потребителя е длъжен да обезщети РАЙСОНС ЕООД за всички вреди и пропуснати ползи, включително и за всякакви други разходи извън разходите за доставка и връщане на стоката, настъпили в следствие на отказа.
В случай, че Потребителят не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, РАЙСОНС ЕООД се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.
Потребителят има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:
• доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Потребителя и това може да се установи чрез обикновения й преглед;
• цената, която Потребителят следва да заплати, не съответства на дължимата цена;
• при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката. Потребителят има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка. В този случай е необходимо да заяви желанието си, писмено (по имейл) или устно (по телефон), в срок не по-дълъг от 3 дни на посочените в сайта координати.

Начините на плащане са - Еконт наложен платеж и чрез банков превод

Loading...
Loading...