Тип E130

Тип E130


Покажи:
Сортировка:

Hож "робот" двустранен за волф E130

Арт.номер: 1M-E00-R4D

Нож двустранен за волф E130Четири остриета,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер: 1M-E00..

127.20лв. Без ДДС: 106.00лв.

Решетка "бъбрек" за волф E130

Арт.номер: 1V-E00-DIA

Решетка за волф тип E130, наклоненаСреден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер: 1V-E00-DIA..

108.00лв. Без ДДС: 90.00лв.

Решетка за волф E130, диам. 2 мм

Арт.номер: 1S-E00-020

Решетка за волф E130Размер на отворите: 2мм,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер: 1S-E0..

148.80лв. Без ДДС: 124.00лв.

Решетка за волф E130, диам. 2,5 мм

Арт.номер: 1S-E00-025

Решетка за волф E130Размер на отворите: 2,5мм,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер: 1S-..

148.80лв. Без ДДС: 124.00лв.

Решетка за волф E130, диам. 3 мм

Арт.номер: 1S-E00-030

Решетка за волф E130Размер на отворите: 3 мм,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер: ..

105.60лв. Без ДДС: 88.00лв.

Решетка за волф E130, диам. 3,5 мм

Арт.номер: 1S-E00-035

Решетка за волф E130Размер на отворите: 3,5 мм,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер:&nb..

110.40лв. Без ДДС: 92.00лв.

Решетка за волф E130, диам. 4 мм

Арт.номер: 1S-E00-040

Решетка за волф E130Размер на отворите: 4 мм,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер: ..

91.20лв. Без ДДС: 76.00лв.

Решетка за волф E130, диам. 4,5 мм

Арт.номер: 1S-E00-045

Решетка за волф E130Размер на отворите: 4,5 мм,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер:&nb..

91.20лв. Без ДДС: 76.00лв.

Решетка за волф E130, диам. 5 мм

Арт.номер: 1S-E00-050

Решетка за волф E130Размер на отворите: 5 мм,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер: ..

86.40лв. Без ДДС: 72.00лв.

Решетка за волф E130, диам. 6 мм

Арт.номер: 1S-E00-060

Решетка за волф E130Размер на отворите: 6 мм,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер: ..

81.60лв. Без ДДС: 68.00лв.

Решетка за волф E130, диам. 7,8 мм

Арт.номер: 1S-E00-078

Решетка за волф E130Размер на отворите: 7,8 мм,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер:&nb..

69.60лв. Без ДДС: 58.00лв.

Решетка за волф E130, диам. 10 мм

Арт.номер: 1S-E00-100

Решетка за волф E130Размер на отворите: 10 мм,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер:&nbs..

67.20лв. Без ДДС: 56.00лв.

Решетка за волф E130, диам. 13 мм

Арт.номер: 1S-E00-130

Решетка за волф E130Размер на отворите: 13 мм,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер:&nbs..

67.20лв. Без ДДС: 56.00лв.

Решетка за волф E130, диам. 16 мм

Арт.номер: 1S-E00-160

Решетка за волф E130Размер на отворите: 16 мм,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер:&nbs..

74.40лв. Без ДДС: 62.00лв.

Решетка за волф E130, диам. 20 мм

Арт.номер: 1S-E00-200

Решетка за волф E130Размер на отворите: 20 мм,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер:&nbs..

72.00лв. Без ДДС: 60.00лв.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...