Тип Е22

Тип Е22


Покажи:
Сортировка:

Нож едностранен Е22

Арт.номер: 1M-E22-E4F

Нож едностранен тип Е22Размер: 83 мм;Централен отвор: 11.5 мм;Централен квадратен отвор на ножа: 13...

23.52лв. Без ДДС: 19.60лв.

Решетка за волф E22, диам. 3 мм

Арт.номер: 1S-E22-030

Решетка за волф Е22Размер на отворите: 3 мм;Централен отвор: 11.5 мм;Размер: 83 мм;Арт.номер: 1S-E22..

68.04лв. Без ДДС: 56.70лв.

Решетка за волф E22, диам. 4 мм

Арт.номер: 1S-E22-040

Решетка за волф Е22Размер на отворите: 4 мм;Централен отвор: 11.5 мм;Размер: 83 мм;Арт.номер: 1S-E22..

78.48лв. Без ДДС: 65.40лв.

Решетка за волф E22, диам. 6 мм

Арт.номер: 1S-E22-060

Решетка за волф Е22Размер на отворите: 6 мм;Централен отвор: 11.5 мм;Размер: 83 мм;Арт.номер: 1S-E22..

70.56лв. Без ДДС: 58.80лв.

Решетка за волф E22, диам. 7.8 мм

Арт.номер: 1S-E22-078

Решетка за волф Е22Размер на отворите: 7.8 мм;Централен отвор: 11.5 мм;Размер: 83 мм;Арт.номер: 1S-E..

70.56лв. Без ДДС: 58.80лв.