Ново зареждане на ножове и масати Dick.
Нова доставка на ножове и масати GIESSER.

Готварски нож Ajax, 20 см, Dick

 Готварски нож Ajax, 20 см, Dick

Нож на готвача Ajax, серия Red Spirit,
Размер на острието: 20 см
Арт.номер: 8 1722 20

Предлага се и специален калъф за този модел нож - тук.

DICK възвръща древен стил на острието: нож на готвача "Ajax" от серията Red Spirit. DICK отново успява да постигне баланс между традиция и модерност с новата интерпретация на този утвърден стил на острието. Много специален нож, чийто дизайн датира от 30-те години на 20-ти век. Необичайната форма напомня на сатър, незаменим инструмент за обработка на месо. DICK наричат всички ножове на богове и герои от гръцката митологията. Например „AJAX“ дължи името си на Аякс („Ajax“ на английски), главния гръцки герой на Троянската война. Ножът на готвача „AJAX“ оправдава името си: поразителният стил на острието с широка страна и извит режещ ръб е идеален за обработка на месо и домашни птици. Ножът може да бъде закачен лесно благодарение на практичния отвор в острието.

Серията Red Spirit, е създадена за безкомпромисна острота. Остриетата са тънки, перфектно заточени, а режещия връх е полиран. Кръглата дръжка, в азиатски стил, предлага несравнимо чувство при допир.

Нож
СтоманаX55CrMo14
Типготварски
Размер21 - 30 см
Материал на дръжкатаPP/TPE
Твърдост (HRC)56

Доставката се извършва със спедиторските фирми Еконт и Спиди, до адрес или до офис на спедитора, в зависимост от посоченото в поръчката. Поръчки, направени до 14.30 ч. се изпращат в същия ден, а другите - на следващия (работен).

  • Арт.номер: 8172220
  • Наличност:
  • 135.60лв.
  • Без ДДС: 113.00лв.

Бърза поръчка - Въведете Вашите данни и ще се свържем с Вас

Етикети: Red Spirit