Ново зареждане стоки на Dick - Германия - ножове, масати - 21.05.2024

Тип E130

Тип E130


Покажи:
Сортировка:

Hож "робот" двустранен за волф E130

Арт.номер: 1M-E00-R4D

Нож двустранен за волф E130Четири остриета,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер: 1M-E00..

134.40лв. Без ДДС: 112.00лв.

Hож "робот" двустранен за волф G160

Арт.номер: 1M-G42-R4D

Нож двустранен за волф G160Четири остриета,Среден отвор: 42 мм,Размер: 160 мм,Арт.номер: 1M-G42..

178.80лв. Без ДДС: 149.00лв.

Hож "робот" с пръстен за волф E130

Арт.номер: 1М-Е00-H4D

Нож "робот" с пръстен Е130Четири остриета,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер: 1М-Е00..

286.80лв. Без ДДС: 239.00лв.

Hож едностранен за волф E130

Арт.номер: 1M-E00-E4F

Нож едностранен за волф E130Четири остриета,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Размери: 23х19 мм,Арт..

169.20лв. Без ДДС: 141.00лв.

Нож двустранен за волф E130

Арт.номер: 1М-Е00-D4F

Нож двустранен за волф E130Четири остриета,Среден отвор: 32мм,Размер: 130 мм,Арт.номер: 1M-E00-D4F..

134.40лв. Без ДДС: 112.00лв.

Нож сърповиден за волф E130

Арт.номер: 1М-Е00-R5S

Нож сърповиден за волф E130Пет режещи остриета,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер: 1M..

237.60лв. Без ДДС: 198.00лв.

Прави режещи пластини за волф E130

Арт.номер: 1М-E00-SKL-I

Прави режещи пластини - комплект, за прясно месоРазмер: 130 мм,Арт.номер: 1М-E00-SKL-I..

43.20лв. Без ДДС: 36.00лв.

Решетка "бъбрек" за волф E130

Арт.номер: 1V-E00-GER

Решетка за волф тип E130, праваСреден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер: 1V-E00-GER..

122.40лв. Без ДДС: 102.00лв.

Решетка "бъбрек" за волф E130

Арт.номер: 1V-E00-DIA

Решетка за волф тип E130, наклоненаСреден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер: 1V-E00-DIA..

141.60лв. Без ДДС: 118.00лв.

Решетка "бъбрек" за волф E130 неръждаема

Арт.номер: 1V-E00-DIA-I

Решетка за волф тип E130, наклонена, неръждаемаСреден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер: 1V..

177.72лв. Без ДДС: 148.10лв.

Решетка за волф E130, диам. 2 мм

Арт.номер: 1S-E00-020

Решетка за волф E130Размер на отворите: 2мм,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер: 1S-E0..

213.60лв. Без ДДС: 178.00лв.

Решетка за волф E130, диам. 2,5 мм

Арт.номер: 1S-E00-025

Решетка за волф E130Размер на отворите: 2,5мм,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер: 1S-..

213.60лв. Без ДДС: 178.00лв.

Решетка за волф E130, диам. 3 мм

Арт.номер: 1S-E00-030

Решетка за волф E130Размер на отворите: 3 мм,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер: ..

138.00лв. Без ДДС: 115.00лв.

Решетка за волф E130, диам. 3 мм, неръждаема Изчерпан

Решетка за волф E130, диам. 3 мм, неръждаема

Арт.номер: 1S-E00-030-I

Решетка за волф E130, неръждаемаРазмер на отворите: 3 мм,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт..

164.88лв. Без ДДС: 137.40лв.

Решетка за волф E130, диам. 3,5 мм

Арт.номер: 1S-E00-035

Решетка за волф E130Размер на отворите: 3,5 мм,Среден отвор: 32 мм,Размер: 130 мм,Арт.номер:&nb..

144.00лв. Без ДДС: 120.00лв.

Loading...
Loading...