Ново зареждане стоки на Dick - Германия - ножове, масати - 21.05.2024

Нож за битови нужди, 9 см, Dick

Ново Нож за битови нужди, 9 см, Dick

Нож за битови нужди, серия Premier WACS,
Малък, гъвкав и остър - основен, универсален инструмент в кухнята. Подходящ е за белене, малки задачи за рязане и декориране.
Размер на острието: 9 см,
Арт.номер: 8 1447 09 B

Серията Premier WACS съчетава уникална композиция от висококачествено хигиенно покритие и перлена дръжка. Серията е разработена съвместно със Световната асоциация на майстор готвачите (World Association of Chefs Societies).

Нож
Стомана X50CrMoV15
Тип за битови нужди
Размер 0 - 10 см
Материал на дръжката PC - поликарбонат (Polycarbonate)

Доставката се извършва посредством спедиторските фирми Еконт и Спиди. Важно: доставка със Спиди се извършва единствено при плащане по банков път. Сроковете за доставка при наличност са регламентираните от спедитора. При евентуален проблем с количеството, наш представител ще се свърже с Вас за уточняване на срок за доставка. Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Потребителя адрес за доставка. Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка. За удобство и сигурност на клиентите изпращаме нашите пратки с опция Прегледай преди да платиш.  Поръчки, направени до 14.30 ч. се изпращат в същия ден, а другите - на следващия (работен). Внимание: събота е неработен ден за магазина, поръчки, получени след 14.30 в петък, се изпращат в понеделник, или в първия работен ден. Важно: пратките вече се изпращат в дните - понеделник, сряда и петък. При заплащане в брой при доставката (наложен платеж) се използва услугата Пощенски паричен превод (ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

  • Арт.номер: 8 1447 09B
  • Наличност: На склад
  • 128.40лв.
  • Без ДДС: 107.00лв.

Бърза поръчка - Въведете Вашите данни и ще се свържем с Вас

Етикети: Premier WACS

Loading...
Loading...