Ново зареждане стоки на Dick - Германия - ножове, масати - 21.05.2024

Нож Сантоку, 18 см, Dick, Darknitro

Ново Нож Сантоку, 18 см, Dick, Darknitro

Нож Сантоку, гладко острие, серия Darknitro,
Този нож е азиатската класика и най-важният нож в азиатската кухня. Santoku означава „нож с три добродетели“ – термин, който се дължи на гъвкавостта на ножа при рязане на месо, риба и зеленчуци. Заострения край на острието намира приложение при рзлични видове декорация.
Обща дължина: 30,70 см,
Размер на острието: 18 см,
Арт.номер: 8 1142 18

Лимитирана серия - до изчерпване на количествата.

Със серията DarkNitro Friedr. Dick отново показва върховно изкуство в производството на ножове. От взаимодействието на уникалната визия на острието - изковано покритие и карбонов вид, както и дръжката, изработена от благородно дъбово дърво, всеки нож е произведение на изкуството. Кованите ножове са изработени от мартензитна, неръждаема и легирана с азот стомана и имат висока твърдост от 61 HRC. Произведено в Германия.

Нож
Тип сантоку
Материал на дръжката дърво
Твърдост (HRC) 61

Доставката се извършва посредством спедиторските фирми Еконт и Спиди. Важно: доставка със Спиди се извършва единствено при плащане по банков път. Сроковете за доставка при наличност са регламентираните от спедитора. При евентуален проблем с количеството, наш представител ще се свърже с Вас за уточняване на срок за доставка. Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Потребителя адрес за доставка. Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка. За удобство и сигурност на клиентите изпращаме нашите пратки с опция Прегледай преди да платиш.  Поръчки, направени до 14.30 ч. се изпращат в същия ден, а другите - на следващия (работен). Внимание: събота е неработен ден за магазина, поръчки, получени след 14.30 в петък, се изпращат в понеделник, или в първия работен ден. Важно: пратките вече се изпращат в дните - понеделник, сряда и петък. При заплащане в брой при доставката (наложен платеж) се използва услугата Пощенски паричен превод (ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

  • Арт.номер: 8 1142 18
  • Наличност: На склад
  • 366.00лв.
  • Без ДДС: 305.00лв.

Бърза поръчка - Въведете Вашите данни и ще се свържем с Вас

Етикети: Darknitro

Loading...
Loading...